Info

Naantalin Seudun Urheiluautoilijat eli tuttavallisemmin NaSU, on toiminut autourheilun parissa toimintansa alusta alkaen, eli vuodesta 1968. Seuran kotipaikkana toimii Naantalin kaupunki Varsinais-Suomessa. Jäsenistöä on Naantalin lisäksi Raisiosta, Turusta, Maskusta ja myös useasta muusta ympäristökunnasta. Jäseniä seuralla on nykyisin n. 150.

 

Seuran kerhotila ja varasto sijaitsevat osoitteessa Tuulensuunkatu 6, 2110 Naantali. Kerhotilassa kokoontuvat niin seuran hallitus kuin eri jaostotkin. Toimiston sähköpostiosoite on irma.siren@uusikaupunki.fi. Osoitteeseen voi lähettää kyselyitä koulutuksista ja kilpailuista, ilmoittautumisia kursseille ja toimitsijatehtäviin sekä muita tiedusteluja.

 

NaSU järjestää vuosittain 2-3 autourheilukilpailua. Kilpailut ovat autosuunnistuksessa Armonlaakson ajot, rallissa Rantaralli sekä jokamiehenluokassa Naantalin JM. Jäsenistölle pyritään myös järjestämään ns. jäsentenvälisiä kilpailuja, joissa voi kilpailla myös vähän tavallisemmalla kalustolla.

 

Kilpailijoina menestyneiden lisäksi nasulaiset ovat myös arvostettuja kilpailujen järjestäjiä. Toiminnan jatkuvuudksi ja seuramme kehittymiseksi toivotamme autourheilutoiminnasta (toimitsijatyö tai kilpaileminen) kiinnostuneet henkilöt tervetulleiksi seuramme jäseniksi. Seuramme kokeneet kilpailijat ja kilpailun järjestäjät auttavat Sinua mielellään sisälle autourheilun mielenkiintoiseen ja vauhdikkaaseen maailmaan.

 

Seuran jäseneksi pääset täyttämällä jäsenhakemus kaavakkeen, jonka löydät täältä.