RANTARALLI

Turun Sisustusmetalli Oy Naantalin Rantarallin yhteistyökumppaniksi

 

Naantalin Seudun Urheiluautoilijat ry järjestää lokakuun 12. päivänä Mynämäen ympäristössä ajettavan Rantarallin jo 43. kerran. Viimevuotiseen tapaan tälläkin kertaa Rantaralli on historic-autojen Historic Rally Trophy -sarjan viimeinen, kuudes osakilpailu. Kilpailu on myös Rallin SjM sarjan eli Ralli Suomen Juniorimestaruussarjan viimeinen osakilpailu. Rantarallin järjestelytoimikunta sai huomattavan paljon ”potkua” kilpailuunsa, kun yhteistyökumppaniksi lähti Turun Sisustusmetalli Oy ja rallin nimeksi tuli näin ollen Turun Sisustusmetalli Oy Rantaralli.

Turun Sisustusmetalli Oy on perustettu 10/2016 ja sitä ennen Nils Pettersson teki samoja hommia toiminimellä kolme vuotta. Yritys tekee laivojen ja julkistentilojen kiintokalusteiden metalliosia. Petterssonin lisäksi töissä apuna on yksi vuokramies puolet vuodesta. Tärkein asiakas on Paattimaakarit Oy.

Ralli ei ole Naantalin Seudun UA:n jäsenelle Petterssonille uusi ulottuvuus vaan hän on voittanut Suomen Mestaruuden Historic Rally Trophyssa vuonna 2009, voitto tuli Austin Minillä yhdessä Tero Grönforssin kanssa. Grönfors-Pettersson pari ajoivat minillä, hyvällä menestyksellä, useita ralleja vuodessa, monien vuosien ajan. Nyt ajamisessa on ollut muutaman vuoden tauko, mutta nopean parin paluuta odotellaan.

Naantalin Seudun UA:n kanssa yhteistyöhön lähtemistä hänen ei tarvinnut kauaa miettiä. Vuosien varrella porukka on tullut tutuksi ja Pettersson tietää, että Rantarallissa järjestelyt pelaavat. Turun Sisustusmetalli Oy toivoo yhteistyöllä olevan mahdollista laajentaa asiakaspohjaa, koska Rantarallin näkyy hyvin miesvaltaisilla aloilla. Samalla hän kokee halua auttaa omaa seuraa tietäen rallin järjestämisestä aiheutuvat suuret kulut.

Rantarallin tiedotuspäällikkö Irma Siren ja markkinointipäällikkö Ari Kujanpää ovat tyytyväisiä yhteistyöstä Turun Sisustusmetalli Oy:n kanssa. Rantarallin ja NaSUn väki toivovat, että yhteistyökumppanille tulee hyötyä panostuksesta ralliin ja että rallikansa käyttää jatkossa yrityksen tarjoamaa palvelua.

_________________________________________________________________________________________________

 

Naantalin Seudun Urheiluautoilijat toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleiksi perinteiseen Rantaralliin, joka ajetaan 12.10. Mynämäellä. Kilpailu on Historic Rally Trophyn sekä Rallin Suomen Juniorimestaruussarjan viimeinen osakilpailu.

 

Kilpailussa ajetaan 6 erikoiskoetta, joiden yhteispituus on 63 km. Kilpailun lähtö, tauko ja maali sijaitsevat Mynämäellä. Ensimmäinen kilpailija lähtee reitille klo 10.01.

 

Tervetuloa!